Automate your Marketing
with Womplify




 
rosni's FotoPage
tudung bawal sulam tangan
By: ryncaprigal Collections

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 6-Dec-2009 04:27 Email | Share | | Bookmark
Ftimdc Gold Pin Beaders Fan Club..

Gold Pin Beaders Fan Club
Thanks to Ftimdc coz give me this pin.. thanks a lot to RJ..


Tuesday, 1-Dec-2009 16:40 Email | Share | | Bookmark
Baju Kurung Sulam Benang

 
 
 
View all 6 photos...
baju ni tuan dia nk pakai ms kenduri pada 20/11. ryn terima bj ni pada ari rabu 11/11. mula2 tu pening jgk nk pk nk wat design apa, maklumla tuan dia ada bg budget. so kita kena la kira untung + duit minyak keta+ duit tak tido n etc.. hehehe
sehelai cust nk sulam benang biasa n sehelai lg dia nk tambah kristal n manik2.. so ini lah hasilnya...


Tuesday, 1-Dec-2009 16:25 Email | Share | | Bookmark
PERTANDINGAN SULAMAN MANIK DAN LABUCI ANJURAN FTIMDC 2010

Hampir setahun berlalu acara Majlis Makan Malam dan Pertandingan Piala Sulaman Manik & Labuci 2009 diadakan. Bagi mereka telah hadir dan juga kepada mereka yang tidak berpeluang untuk menghadiri acara gilang gemilang yang telah diadakan, pihak FTIMDC yang diasaskan oleh Puan Rozita Jaafar akan mengadakan acara tersebut seperti berikut :

Tarikh : 3 April 2010
Tempat : Tun Rahah Grand Ballroom, Yayasan Tun Abdul Razak, Jalan Bukit Bintang, Kuala Lumpur
Masa : 11.30 pagi
Terdapat banyak agenda menarik yang telah disusun dan tidak lupa juga tawaran hadiah yang menarik, MENUNAIKAN UMRAH kepada JOHAN PERTANDINGAN kepada mereka yang menyertai pertandingan PIALA SULAMAN MANIK DAN LABUCI 2010.

Kepada mereka yang berminat untuk hadir ke acara “LUNCHEON” dan PIALA SULAMAN MANIK DAN LABUCI 2010, anda boleh membeli tiket yang berharga RM75.00 dari pihak FTIMDC. Bagi mereka yang telah menyertai BEADERS FAN CLUB yang diasaskan oleh Pn Rozita, peluang terbuka kepada anda untuk membantu menjual tiket acara tersebut. Mereka yang menjual tiket sebanyak 10 keping, akan memperolehi 1 tiket percuma untuk acara tersebut.

Jadi, apa tunggu lagi, silalah daftar nama anda bagi menyertai acara majlis gilang gemilang ini.

Maklumat lanjut mengenai acara dan butir-butir pertandingan bolehlah klik
ACARA PERTANDINGAN PIALA SULAMAN MANIK LABUCI 2010 n untuk borang klik di bawah

http://ftimdc.com/wp-content/uploads/2009/10/all-forms-piala-2010.pdf


Monday, 16-Mar-2009 01:44 Email | Share | | Bookmark
t shirt tampal cantum

kelopak bunga
letak filling
hasilnyaa..
View all 4 photos...
taraa.... t shirt yang di makeover oleh ryn.. asalnya t shirt ni kosong jer..
pakai ms pregnant mukhriz ari tu, tak sampai 10 x pakai dh terkoyak.
sayang punya pasal ryn pun ambik seluar jeans yg mmg tak mo pakai dh... potong satu2 jadi
kelopak bunga. pastu beli bunga kecik kat kedai CINTA letak kat tengah kelopak bunga..
filling plak ngan kristal n manik 3 serangkai. hasilnya...
cantik tak?


Sunday, 15-Mar-2009 07:35 Email | Share | | Bookmark
baju kak nah medica

baju kak nah
baju kak nah 1
baju kak nah 2
ryn harap kak nah puas hati... nanti tempahlah lg yea...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net